Ploegbegeleiding

Friese Selectie > Ploegbegeleiding

Ploegbegeleiders TC langebaan – korte baan

Eerst even voorstellen:

Laura Kamminga ( begeleider C-junioren),

Robin den Ouden ( begeleider B- junioren),

Jan Lubbers ( begeleider A-junioren, Neo- en Senioren)

Wat doen wij:

We zijn lid van de technische commissie langebaan-kortebaan van het Gewest Fryslân en hebben de rol als ploegbegeleider op ons genomen.

Als ploegbegeleiders voelen we ons deel van het team van sporters en trainers, we zetten ons met name in om de sporters maximaal te faciliteren en hiermee de mogelijk bieden hun schaatsambitie waar te kunnen maken.

We volgen de prestaties van de sporter, bekijken af en toe een training, komen naar een wedstrijd kijken, verzorgen toevoegingen, enzovoort.

We willen dat het Gewest Fryslân goed functioneert en helpen mee wanneer dat nodig is. We zijn er met name voor de sporters, dus maak gebruik van je begeleider als je dat graag wilt en nodig is.

De sporters en de trainer zien en spreken elkaar bijna dagelijks. Wanneer er ergens vragen of verschillende ideeën / opvattingen over ontstaan, overlegt de sporter daarover met de trainer en omgekeerd.

Wanneer je als sporter en trainer er niet goed uitkomt, kunnen wij als ploegbegeleiders ook aanschuiven. Vanuit onze onafhankelijke rol kunnen we meekijken en meedenken.

We zijn volgend in het systeem sporter/trainer.

Maar bij problemen kunnen we voorop lopen als het moet.

Hoe kun je ons bereiken:

Laura Kamminga /C-junioren - 0639019048 - Lauratalenkamminga@gmail.com

Robin de Ouden / B- junioren - 0614336432 - Robindenouden@hotmail.com

Jan Lubbers / A-junioren, Neo- en Senioren - 0612126758 - Lubbers.ja@gmail.com

Sponsoren / Partners / Suppliers